Route

Route vanuit noordelijke, oosterlijke richting

Indien u uit het noorden of oosten komt, is de Bed en Breakfast het makkelijkst te bereiken, door via de A4 aan te rijden en naar de A44 af te slaan. Neem vervolgens afrit 4 (Warmond/Voorhout) en aan het eind van de afrit op de rotonde de eerste afslag naar rechts. Vervolg de weg (Oosteinde / Warmonderweg) en u rijdt Warmond binnen. Even voorbij het bord voor de bebouwde kom van Warmond, ziet u aan de rechterkant een informatiebord. Direct na het informatiebord is de oprit naar De Krocht.

 Route vanuit zuidelijke richting

route oprit B&B de Krocht

Oprit naar B&B De Krocht

Ook vanuit het zuiden of zuidoosten is het het makkelijkst bijvoorbeeld via de A2 en de A9 langs Schiphol naar de A4 te rijden, en bovengenoemde route te volgen.

Komt u echter uit het zuidwesten dan kunt u in de richting Den Haag rijden, en de A12 naar Voorburg/Den Haag te volgen. Aan het eind van de A12, kunt u rechtsaf naar de N44. De N44 blijven volgen tot u Wassenaar gepasseerd bent. De N44 wordt vervolgens A44, en blijf deze volgen en neem afrit 4 (Warmond). Aan het eind van de afrit slaat u rechtsaf, naar Oosteinde / Warmonderweg. U rijdt Warmond binnen: even voorbij het bord voor de bebouwde kom van Warmond, ziet u aan de rechterkant een informatiebord. Direct na het informatiebord is de oprit naar De Krocht.

Kaart van Warmond

Klik op de kaart voor een grotere versie